Usynlig tannregulering Bergen

Rask og effektiv behandling til ditt nye smil med ClearCorrect

Usynling tannregulering

USYNLIGE

Skinnene er av klar plast og nesten usynlige. De fleste vil ikke engang legge merke til at du benytter skinnene.

avtagbar tannregulering

AVTAGBARE

Gir deg frihet til å spise hva du ønsker, og å holde tennene rene gjennom hele behandlingen.

avtagbar tannregulering

TRYGT

Produsert av fagkyndige tannteknikere, og du blir ivaretatt av tannlegen hele veien til ditt nye smil.

Hvor mye koster ClearCorrect-tannregulering?

ClearCorrect er ikke mer kostbart enn konvensjonell «streng» på tennene. Det finnes forskjellige prisintervaller avhengig av hvor kompleks behandling man trenger. Prisene varierer fra 30 000 til 56 000kr hvor de fleste vil ligge på ca 40 000kr. Tannlegen vil kunne gi deg en nøyaktig pris på hva din behandling vil koste etter man scanner tennene dine med en 3D scanner og får utarbeidet et behandlingsforslag.

Kan du rette tennene dine med ClearCorrect?

De aller fleste tannstillingsproblemer kan rettes med ClearCorrect (underbitt, overbitt, kryssbitt, dypt bitt, trangstilte tenner, skjeve tenner, store mellomrom for å nevne noen)

Hvordan fungerer behandlingen?

Tennene flyttes ved hjelp av en rekke gjennomsiktige skinner. Disse er spesialtilpasset til dine tenner. Du bytter til ny skinne hver uke, og mandag er en god dag å bytte. Dette fordi tennene flytter seg meste de 3-4 første dagene av en ny skinne. Du bruker skinnene 22 timer pr. dag. Dette betyr at man bruker skinnene til enhver tid, med unntak av når man spiser eller drikker. Hvis det er en viktig anledning i helgen, kan du være uten skinnen i noen timer uten at dette påvirker behandlingen.

 

3 steg til ditt nye smil:

 
Steg 1 – Undersøkelse

Ta kontakt for en gratis undersøkelse om hvordan ClearCorrect kan gi deg smilet du ønsker. Dette forutsetter at du har gjennomført en undersøkelse hos tannlege eller tannpleier de siste 6 månedene, og at det ikke er noe ubehandlet behandlingsbehov. Dersom undersøkelsen er utført hos en annen tannlege må du ta med journalutskrift og røntgenbilder som ikke er eldre enn 6 måneder. Ønsker du å utføre undersøkelse hos oss er det selvfølgelig mulig. Man får da en vanlig sjekk med nødvendige røntgenbilder og tannsteinsrens. Kostnaden på dette er 1440kr. Man betaler altså ikke noe ekstra for å få laget et behandlingsforslag med usynlig tannregulering.

Steg 2 – 3D scan

Ved hjelp av en avansert 3D scanner kan tannlegen din scanne tennene dine og få digitale modeller av tennene dine. Det tas også foto av ansiktet og tennene dine. Basert på denne informasjonen vil de sertifiserte teknikerne hos ClearCorrect lage en detaljert plan for ditt nye smil. Etter ca en uke får du tilsendt en link til en side hvor du kan se en 3D-simulering av ditt nye smil. Her vil du se hvordan se hvordan tennene flyttes, og hvordan det vil se ut etter endt behandling. Du får da samtidig et kostnadsoverslag, og et estimat på hvor lang tid behandlingen vil ta. Dette er helt uten forpliktelser. Ønsker du å gå i gang med behandling, eller lurer på noe, er det bare å ta kontakt.

Steg 3 – Behandling

Når du og tannlegen din har godkjent designet av ditt nye smil, vil ClearCorrect produsere skinner spesialtilpasset din behandling. Skinnene leveres i en eske, sammen med instruksjoner. Tannlegen følger deg opp hele veien gjennom behandlingen.

For mer info, besøk gjerne https://www.straumann.com/clearcorrect/en/patients.html

Bestill undersøkelse og få smilet du alltid har drømt om.